REAL TALK 01 – About the Roadtrip

We hebben onze eerste ‘Real Talk’ opgenomen. Daar zit natuurlijk een verhaal achter. Wat het is en waarom we het in het leven hebben geroepen kan je lezen in deze blog.

We proberen in onze vlogs, video’s en blogs een paar aspecten te combineren: we willen dat de video’s leuk zijn om naar te kijken, dat je ons leert kennen en we hopen dat we je door onze video’s deel kunnen maken van onze avonturen (zowel in Nederland als op reis). Bij de vlogs die we maken schrijf ik, Vera, blogs. Dat is voor mij een stuk verwerking en ik probeer ze altijd zo persoonlijk mogelijk te maken. Vaak schrijf ik over wat ik voel, ervaar, leer of ontdek. En soms komt dat trouwens heel onverwacht tijdens het schrijven, die blogs vind ik zelf meestal het mooist. 🙂

Ik houd ervan om af en toe ook samen te zitten met Jordi en te evalueren. En omdat we nu over de helft zijn van onze reis, was dat een uitgelezen moment om dat weer eens te doen.

We willen je deelmaken van onze avonturen

Naast dat we dit voor onszelf hebben gedaan, wilden we jou daar deel van maken. Onze vlogs gaan over een korte tijdsperiode – vaak een paar dagen tot een week –  maar we vinden het het waardevol om ook terug te kijken over een langere periode. Daarnaast gaat het maken van vlogs op reis ook iets langzamer dan thuis, dat wil zeggen: we maken een hele boel mee, filmen veel en hebben niet altijd de tijd om de video’s in elkaar te zetten. Dus ondanks dat de vlogs er nog niet allemaal zijn, kan je door deze Real Talk wel weten hoe het met ons gaat en hoe we het reizen ervaren. 

Wij vonden het erg tof om terug te kijken op de eerste paar weken. En vond jij het ook wat? Was het leuk om te horen hoe wij de reis ervaren? Als er nog iets is wat je van ons wilt weten of waar je benieuwd naar bent, laat het ons weten! Dat vinden we leuk 🙂 

Much love!

Vera

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Plaats een reactie