REAL TALK 02 – ALMOST GOING HOME

Wat is het fijn om wakker te worden naast iemand die me inspireert. ‘Laten we nog een Real Talk opnemen voordat we vertrekken’, zei Jordi vanmorgen. Een fantastisch idee, want de laatste weken hebben we nieuwe inspiratie en ervaringen opgedaan.

Woensdag vliegen we terug naar Nederland. Na twee maanden samen gereisd te hebben en (meestal) midden in een zonnig avontuur te zitten, zullen we ons weer voegen in het ‘normale leven’ in ons herfstige Holland. Het is heel dubbel. Wat zullen we het roadtripleven gaan missen: elke dag samen rustig opstarten, op avontuur gaan, eten ‘zoeken’ en nieuwe spots ontdekken om ‘s avonds voldaan en moe weer naar bed gaan. Maar zoals we vertellen in deze Real Talk kijken we er naar uit om familie en vrienden weer te zien en te spreken, om thuis tot rust te komen en met onze nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

Wat ik na twee maanden van-huis-zijn heb geleerd, is dat ik aan ‘dingen’, zoals chloorig kraanwater en niet zulk lekker brood, kan wennen. Ik weet dat het in Nederland beter is, maar ik erger me er niet meer zoveel aan als in het begin. Maar familie en vrienden zijn onvervangbaar. Hoe aardig de mensen ook zijn die we ontmoeten. En hoe één van onze Airbnb-hosts zich ook over ons heeft ‘gevaderd’: niemand kan onze echte vaders, onze eigen moeders, broers en zussen vervangen. Ik besef me hier en nu, hoe waardevol zij zijn. Man, wat ben ik blij en dankbaar voor de lieve familie en vrienden die we om ons heen hebben! Na twee maanden reizen is thuis-zijn is niet waar mijn lekkere bed, water en brood zijn, maar waar mijn familie is.

Ik vind het wel spannend dat ik thuis misschien onze reis als een droom zal ervaren. Alsof het niet echt gebeurd is. De echte verwerking van alles wat we gezien, gedaan en iedereen die we ontmoet hebben, zal ook thuis pas komen. Hoe zal dat zijn? Welke inzichten zal ik nog krijgen als het avontuur gaat landen? Nee, het ontdekken houdt voorlopig nog niet op. Al zal het wel wat dichter bij huis zijn.

Ps. In deze Real Talk zag je beelden die je nog niet hebt gezien… Ben je benieuwd naar onze avonturen? In Nederland maak ik alle vlogs af. Volg ons op ons avontuur en abonneer/subscribe je hier gratis op Youtube. Wees deel van onze reis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Plaats een reactie