VLOG 1 – A new beginning

Natuurlijk was ik voor de wekker wakker. Sterker nog, om 2.00 uur, half 4 en half 6 lag ik ook al naar het plafond te staren. Het voelt alsof ik m’n eerste werkdag heb vandaag. Ik ben zenuwachtig. Gespannen. Een dag waar ik tijden naar toe heb geleefd gaat beginnen: mijn laatste werkdag. En vandaag ga ik voor het eerst met een camera vastleggen hoe m’n leven eruit ziet. Deze laatste werkdag is het begin van iets nieuws… a new beginning!

Als ik heel eerlijk ben, het vloggen was een grote stap buiten m’n comfortzone.

Als ik heel eerlijk ben, het vloggen was – en is – een grote stap buiten m’n comfortzone. Ik ben niet bang voor het presenteren ofzo, maar wat me kwetsbaar maakt, is dat ik mijn leven ga vastleggen en delen. Ik wil eerlijk zijn in wat ik voel en vind. Dat is iets wat bij mij niet van nature komt, maar waarin ik mezelf heb getraind en nog steeds mee bezig ben. Kwetsbaar zijn heeft mij al heel veel gebracht, vooral in een diepere connectie die ik hierdoor kan maken met mensen. Maar dit is een extra grote stap: waarom ga ik dit dan doen?

  • Ik geloof dat het goed voor me is dat ik af en toe uit mijn comfortzone stap
  • Ik geloof dat ik iets te brengen en toe te voegen heb
  • Ik geloof dat er meer mensen rondlopen met de vraag die ik heb: wie ben ik en wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

Als ik naar de vlog kijk, dan ben ik trots op wat er staat. Ik zie mezelf in de video. Ja, met een gespannen hoofd en trillende stem. Let’s get real! Ik vind het super spannend wat ik ga doen. En dat is hoe het is.

Mijn eerste werkdag zit er op. It was a good day! Ik ben blij dat ik met je kan delen hoe het is om keuzes te maken voor jezelf. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel nodig als je je dromen wilt volgen. Soms moet je iets goeds loslaten, om open te staan voor wat beters. En dat voelt ontzettend goed!

Soms moet je iets goeds loslaten, om open te staan voor wat beters.

Ik ben heel benieuwd wat jij van m’n eerste vlog vindt! Als je vragen hebt, laat je horen! Subscribe op mijn Youtube Kanaal en volg me op Facebook en Instagram – en wees zo deel van deze ontdekkingstocht!

Plaats een reactie