VLOG 14 – Overnachting in een sprookjeskasteel!

Ohh, de kriebels en de spanning nemen toe! De dagen voor vertrek worden minder, net als de acties op onze to-do-lijstjes. De laatste spullen zijn binnen, we krijgen er steeds meer zin in! Het is nog wel heel gek om het te zeggen: volgende week gaan wij voor 2 maanden naar Amerika!

Het is een droom die uitkomt, want we willen samen voor een langere tijd op reis. Het ‘zomaar’ tickets kopen, gewoon een eerste stap zetten, zorgt ervoor dat wij deze droom gaan beleven. En nu het concreter is waar we naartoe gaan, genieten we extra van de voorpret. Want naast een auto, hebben we nu ook 18 nachten geboekt in verschillende hotels, maar we hebben ook hele gave Airbnb’s gevonden. Ik ben zo benieuwd hoe het is om de natuur te zien, de mensen te ontmoeten en de highlights van West-Amerika met m’n eigen ogen te zien.

Genieten kan ook dichtbij huis, gelukkig!

En al zitten we met ons hoofd al een klein beetje in Las Vegas, we vinden het heerlijk om met vrienden uit te gaan in Hilversum. Friends, Food en Film. Een Fantastische combinatie. Genieten kan ook dichtbij huis, gelukkig!

We zijn van plan om op reis regelmatig video’s te gaan maken. Volg ons op ons avontuur en abonneer/subscribe je hier gratis op Youtube. Wees deel van onze reis!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Plaats een reactie