VLOG 15 – PROOST OP EEN NIEUW DROOMHUIS!

‘Het zit erop!’ De famous last words van m’n personal trainer. En niet alleen de sportlessen zijn klaar, maar de ook de laatste voorbereidingen voor de reis zijn inmiddels gedaan. Het huis is schoon, de koffers zijn gepakt en de camera’s zijn opgeladen om al onze avonturen vast te leggen. Morgen begint onze reis naar Amerika!

We gaan naar een plek die onbekend is. We gaan mensen ontmoeten die we niet kennen . We weten nog niet waar we ons eten zullen kopen en hoe we zullen slapen. Het grote onbekende. En dat voor 2 maanden. Hoe zal dat zijn?

Zij volgen hun dromen, ondanks dat het het afscheid nemen pijn doet

Mijn schoonouders Cees en Ida maken een nog grotere stap met een verhuizing. Na 30 jaar gewoond te hebben in het huis waar hun kinderen zijn geboren en grootgebracht, veel herinneringen hebben gemaakt, verhuizen zij naar een nieuwe plaats zo’n 100 kilometer verderop. Een grote stap, waar ik veel respect voor heb. Ze volgen hun hart door zich bij een stichting in Nijkerk aan te sluiten en veel van hun tijd daaraan te geven. Ze pakken hun leven in om het in een nieuwe plek weer uit te pakken. De boerderij met uitzicht op niets dan groen en ruimte is letterlijk een droom die voor hen uitkomt. Ik vind het zo bijzonder dat zij deze stap maken en ook hun dromen gaan volgen, ondanks dat het het afscheid nemen pijn doet, van een goede tijd in Velserbroek, familie om de hoek en al die mooie herinneringen.

Cees en Ida hebben de schepen achter zich verbrand: het huis staat te koop en ze slaan een nieuwe weg is. En verbrand ik m’n sportkleding? Nee, zeker niet! Die gaat mee op reis! Ik blijf voorzetten wat ik ben begonnen.

Wij proosten op nieuwe avonturen, hetzij in Putten of in Californië. En we hopen dat er voor jou dit nieuwe seizoen ook mooie avonturen klaarliggen!

Plaats een reactie