VLOG 17 – Zwemmen onder de Golden Gate Bridge!

Na een korte nacht begon bij het krieken van de dag onze eerste dag in San Francisco. De jetlag, reiskriebels en adrenaline zorgden dat we al om iets na zeven uur in een typische Amerikaanse diner een veel te zoet ontbijt naar binnen zaten te werken. Wat hadden we een trek! Trek in eten, maar ook in het avontuur dat startte in San Francisco.

Chillen bij de Golden Gate Bridge in de warme nazomerzon, buiten in een parkje lunchen, onszelf vergapen aan het toerisme rondom Pier 39 en er, ja ja, ook zelf aan meedoen.  

We genoten, maar voelden ons nog niet zoals we gehoopt hadden.

San Francisco staat bekend om de laaghangende wolken boven de stad, maar tijdens ons verblijf was zo ontzettend helder en warm, dat zelfs de locals niet wisten wat ze met de hitte aan moesten. We hadden allebei het idee dat de mist waar San Francisco zo bekend van is om onze hoofden hing. We genoten, maar voelden ons nog niet zoals we gehoopt hadden. We voelden ons verdoofd. Onderweg naar Amerika ben ik verkouden geworden, waardoor al m’n neus, keel en oren raar deden. Niet erg, wel vervelend. Ik maakte me een beetje zorgen of dat verdoofde gevoel wel weg zou gaan en wanneer het echte genieten kon beginnen.

De zeewind liet alle wolken om ons wegwaaien!

Gelukkig hadden we ruim de tijd gepland om te kunnen landen in San Francisco. En na een paar dagen trok de mist van ons hoofd op. Hoe helderder wij ons voelden, des te mistiger werd de stad. We ontdekten weer dat we het allebei zo fijn vinden om niet teveel te plannen en ‘maar te zien’ waar we heen zouden gaan. En hoe gaaf pakte dat uit!? We vonden een strand met een prachtig uitzicht op de Golden Gate Bridge! En ik heb dáár gezwommen! Het was koud, maar awesome! I’m alive! Wat houd ik van de zee, het strand en de zeewind die alle wolken om ons deden wegwaaien!

Het is genieten. En we hebben veel te veel gedaan om alles in één vlog en één blog te kunnen vertellen. Dus binnenkort: deel twee van ons avontuur in San Francisco!

Volg ons op ons avontuur en abonneer/subscribe je hier gratis op Youtube. Wees deel van onze reis!

BewarenBewaren

SaveSave

SaveSave

Plaats een reactie