VLOG 2 – Verandering zichtbaar maken

Herken je dat, dat je iets heel graag wil, maar dat je er wat voor moet doen? Een opgeruimde kast of een schone kamer.. ik moet eerst aan de slag. Waarom wacht ik soms zo lang met het doen dit soort klusjes? De muren van onze keuken en slaapkamer wil ik al twee jaar een andere kleur hebben!

Voor deze wens moest ik me eerst moest verdiepen in welke spullen ik nodig heb en..  mijn huis overhoop halen. Het bed naar de woonkamer en het dressoir verplaatsen. Een flinke klus, buiten mijn comfortzone, maar ik voelde dat het nu de tijd is om deze muren te schilderen. De lichte kleur matcht niet met wie ik nu ben en de nieuwe periode die ik in ga. De nieuwe kleur mag gezien worden, sfeer en energie geven!

Het voelde het zo goed om hiermee bezig te zijn! De berg waar ik twee jaar tegenop zag, bleek een heuvel te zijn. Ik wist waar ik het voor deed en het voelde zo fijn om juist nu de muur te vernieuwen!

Het voelde zo goed om juist nu hiermee bezig te zijn!

En nu, een paar dagen later, kijk ik naar de muur en denk ik: wouw, dit heb ik met mijn handen gedaan! Ik denk ik niet meer aan de moeite en rommel van toen ik bezig was. Ik geniet. Mijn nieuwe periode is zichtbaar met een nieuwe, frisse kleur in huis! De kleur die ik wil. En aan mijn dansje kan je zien: I’m definitely proud! 😎

Als ik echt iets graag wil, hoe groot of klein de droom ook is, dan moet ik daar stappen voor zetten. Een gedeelte van mijn leven overhoop halen, hard werken om zo dichterbij m’n droom komen. Als het tijd is, de periode goed is, ga het dan doen! Het werk wat ik er voor moest doen, vond ik meevallen, omdat ik mijn doel duidelijk voor ogen had. Ok, de spierpijn viel me erg tegen – die zag ik niet aankomen. Maar het was het meer dan waard! Ik ben zo blij!

Herken je de fase waar ik nu in zit? Ik ben benieuwd hoe jij een nieuwe periode inluidt, ik vind het leuk om het te lezen in de reacties!

Plaats een reactie