VLOG 20 – Veel te veel bubbels in mijn bubbelbad!!!

Die indrukwekkende Walmart. Wat een eten, spullen, dingen… En zó groot! Niet alleen de Nutella en de bacon zijn plus size in vergelijking met Nederland, maar ook de ruimte en afstanden zijn zo veel groter. Typisch Amerikaans. En misschien ook wel omdat al dat grootse niet went, maar ik hoopte in Redding juist dichterbij mezelf en Jordi te komen.

Ik ben opnieuw aangemoedigd om door te blijven gaan met Dreams Come True Now

In m’n vorige blog kon je lezen dat ik twijfels had of ik weer ‘gewoon’ een baan moest nemen. Die gedachten had ik sterk tijdens ons verblijf in Redding. In Bethel ben ik opnieuw aangemoedigd om door te blijven gaan met Dreams Come True Now. Door de muziek, atmosfeer en mensen ervaren dat er een God is die mij aanmoedigt en mij dromen geeft. En mij nog meer dromen wil geven dan ik al heb. Kan God spreken dan? Ja, ik geloof dat er een God is die spreekt en ik heb dat ervaren in Bethel.

Deze regels uit het nummer ‘Starlight’ van Bethel Music beschrijven mooi wat ik heb ervaren Redding.

There’s no heart unseen
There’s no space between
You and I
You are closer than
the very oxygen
I’m breathing in
I breathe you in

De afgelopen dagen was er geen ruimte en afstand. Ik kon bij mezelf en bij Jordi komen. Van hart tot hart. Het was fijn om alle ‘space’ van werk, verplichtingen, etc. te laten verdwijnen en met z’n tweeën te genieten. We zijn naar Redding gegaan voor ontspanning en om samen tot rust te komen. Wat ik hoopte te vinden in Redding, heb ik gevonden.

Ik heb in tijden niet meer zo gelachen!

En het feit dat we een Airbnb met jacuzzi hebben gekozen, is geen toeval. Ik ben GEK op een warm bad. Dat is voor mij ontspanning, stoppen mijn gedachten en kom ik tot rust. Ja, ik weet het, ik zat in héél véél bubbels (ik pas me aan aan de Amerikaanse cultuur: veel en groot! :-))  O, dat schuim werd maar meer en kwam steeds hoger door de bubbels van de Jacuzzi. Ik heb in tijden niet meer zo gelachen. Wat heerlijk. Ontspannend. Warm. Geweldig.

De grootheid en afstanden die Amerika heeft, heb ik de afgelopen dagen – op ons bezoek in de Wallmart na – in Redding niet ervaren. Sterker nog: ik ben in tijden niet zo dichtbij mezelf geweest. Het was fijn om tot mezelf te komen en alle tijd te hebben om dichtbij Jordi te zijn. Wij zijn weer helemaal opgeladen, klaar om verder te reizen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Plaats een reactie