VLOG 24 – OM STIL VAN TE WORDEN

Heb je net de vlog gekeken? En, vind je Yosemite niet prachtig? Nog steeds vinden we, na zes weken reizen, Yosemite het mooiste natuurspektakel wat we hebben gezien tijdens onze roadtrip. En het fijne aan vloggen is, dat we je net door onze 24ste episode mee hebben kunnen laten genieten van deze schoonheid. Ik werd er letterlijk stil van.

Misschien viel het je ook wel op, ik heb niet heel veel verteld / gevlogd in de auto en bij de uitzichtpunten. We hadden ‘s morgens ‘onze’ Yurt verlaten (snif) en het was de laatste dag in Yosemite. Het gevoel was zo dubbel: ik had ontzettend veel zin om meer van Yosemite te zien – om bij elke bocht weer een mooie berg of een onverwachte vallei te ontdekken – maar ik merkte dat ik ook al afscheid aan het nemen was van het prachtige gebied. Hierna zouden we de woestijn ingaan…

Ik merkte dat ik het moeilijk vond om te vloggen

Ik merkte dat ik het moeilijk vond om te vloggen, te vertellen wat ik zag en wat er in me omging. Op deze dag heb ik met name mijn focus gelegd om echt te genieten van Yosemite. Om veel te kijken (en dan niet door een camera), om alles direct in me op te nemen in plaats van te filmen. Dat filmen heb ik voor een dagje met name aan Jordi en onze GoPro overgelaten (dat kunnen ze goed he?).

Voor mij was Yosemite een plek waar ik me intens gelukkig voelde

Terugkijkend ben ik blij dat ik de tijd heb genomen om Yosemite in me op te nemen en in het ‘hier en nu’ te zijn. Hoewel het goed is dat ik mezelf train om te verwoorden wat ik voel en ervaar, heeft dat gevoel soms meer tijd nodig om zich te ontwikkelen. Soms kan ik zo bezig zijn (of in de knoop zitten) met leerdoelen en visie (één leerdoel van mij is om te verwoorden wat ik voel en ervaar), dat ik vergeet om op het moment maximaal te genieten. En momenten te herkennen die ik nog jaren mee kan dragen. Voor mij was Yosemite een plek waar ik me zo intens gelukkig voelde, dat ik een stukje Yosemite mee wilde nemen, zodat ik in m’n drukke, dagelijkse leven daarheen terug kan keren. Ik ben blij dat ik dat die dag even een stapje terug heb gedaan om de natuur in me op te nemen.

Ondanks dat ik het niet kon uitspreken op het moment zelf, zeg ik het in koor met de prachtige beelden van deze vlog: We love you Yosemite!

Volg ons op ons avontuur en abonneer/subscribe je hier gratis op Youtube. Wees deel van onze reis!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Plaats een reactie