VLOG 25 – Als thuis niet meer voelt als thuis

We zijn weer thuis… Na twee maanden samen op reis te zijn geweest, zijn we weer thuis. En ja, ik kon m’n tranen niet inhouden. Want wat hebben wij een fantastische trip door Amerika gehad!

Samen roadtrippen door Amerika was onze droom. Heerlijk samen voor een langere tijd het avontuur aangaan in het buitenland, met z’n tweeën de cultuur proeven en genieten van alles wat onbekend is en te ontdekken valt. We zijn ontzettend verrast door de natuur en we hebben zo intens genoten samen! En het mooiste is, dat de band tussen Jordi en mij nog nooit zo sterk is geweest. We hebben het allemaal samen ervaren en dat maakte alles nog mooier. Door één reis, een droom die we samen hadden, merken we dat onze relatie zo verrijkt is en dieper is geworden. Dat had ik nooit durven hopen.

En nu is de reis voorbij. We hebben niet alleen een koffer vol kleding en souvenirs mee teruggenomen, maar ook een rugzak vol ervaringen, prachtige momenten en herinneringen die niet zullen vergaan. Dat weegt veel meer dan de toegestane 23 kg. van British Airways. Gelukkig wegen ze dat niet mee op de luchthaven… 😉

Het was zo raar om thuis te komen in ons eigen huis. Alles was daar onveranderd. Onaangeraakt hetzelfde. Het maakte dat thuis erg vervreemd was van ons, ondanks dat we het hele huis destijds samen hadden ingericht en voor het eerst daar gingen samenwonen. Wij zijn door de reis zo ontzettend veranderd. Ons leven is verrijkt, onze relatie is verdiept, we hebben een nieuwe liefde voor elkaar ontwikkeld. Wij zijn anders geworden, maar ons huis is nog hetzelfde.

Het was wel heel fijn om de vertrouwde gezichten en liefdevolle armen van m’n ouders en zussen te ervaren op Schiphol. En een paar dagen later ook die van m’n schoonfamilie. Nee, thuis zijn heeft niets te maken met een ruimte en spullen, maar thuis kom ik bij Jordi, bij mijn familie.

We zijn weer thuis ❤️

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Plaats een reactie