VLOG 4 – Een leuke verrassing!

Wat een heerlijke week! Het stormde buiten, maar ik voelde me rustig en ontspannen. Eindelijk. Ik gunde mezelf tijd voor huishoudelijke klusjes, lekker sporten en.. ik maakte ruimte om iets te doen voor anderen!

Na drie weken de focus met name op mezelf te hebben, vond ik het fijn dat ik m’n schoonzus en zwager kon helpen door op kleine Mirre te passen. De avond daarvoor was ik weer eens  aan het appen met Romée om een afspraak te maken, dat lukte helaas niet. Heerlijk dat ik haar op haar verjaardag kon verrassen. Sorry voor alle shaky videobeelden door mijn trillende handen, ik was best zenuwachtig, want ik had erg m’n best gedaan om iets leuks te bedenken en te maken. Ahh, en ze reageerde zo tof!! We gaan snel samen een dagje op pad!

Ik vond het fijn om even los te komen van alle nieuwe dingen en iets voor anderen te doen.

Deze week kon ik leuke dingen doen waar ik ook anderen blij mee maakte. Oh, happy days! Ik vond het fijn om even los te komen van alle nieuwe dingen in mijn leven en in ontspanning iets voor anderen te doen. Ook dat is genieten! Ik hoop dat ik jou blij maak met deze vlog, dan is mijn nieuwe week super gestart!

Heb ‘n happy day vandaag! Hoe maak jij tijd om leuke dingen te doen? 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

BewarenBewaren

Plaats een reactie