VLOG 5 – Hoe ik mijn dromen visualiseer

Het huis voor mezelf! Dat gebeurt niet vaak, want zeker toen ik een vaste baan had, had ik bijna nooit het rijk voor mij alleen. Ik kon deze week genieten van rust, stilte en het alleen zijn. Heerlijk! Kan jij daar ook zo van genieten?

Zoals ik in mijn vlog vertel, heeft Romée mij met haar Dromenboekje aan het denken gezet. Ik heb gezocht naar een manier om mijn dromen die in m’n hoofd zitten, tastbaarder te maken. Welke vorm, die past bij mij, kan ik daar aan geven?

Ik zocht iets wat ik regelmatig kan zien, want dat motiveert me om met mijn dromen bezig te zijn. Via Pinterest kwam ik uit op een inspiratie wandrek. Op basis van diverse thema’s, zoals relaties, persoonlijke ontwikkeling, plezier, werk, gezondheid, ben ik eerst gaan opschrijven wat ik wil en waar ik van droom. En eerlijk gezegd, aan de hand van deze thema’s vond ik het een stuk makkelijker te verwoorden waar ik van droom dan dat ik verwachtte! Met diverse tijdschriften en mijn nieuwe vrienden Schaar en Lijm ben ik aan de gang gegaan.

Aan de hand van de thema’s kon makkelijker verwoorden waar ik van droom!

Mijn eerste dromen heb ik nu gevisualiseerd. Dit rek is nooit af, want ik hoop nog kleine en grote dromen toe te voegen. En er zullen zeker uitgekomen dromen afgaan!

Heb jij voor ogen wat je dromen zijn? En durf jij ze op te schrijven of op een andere manier te visualiseren ?

Note to Self: als je pizza’s gaat maken, gebruik dan geen tarwebloem, maar bijvoorbeeld patentbloem 🙂

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Plaats een reactie