VLOG 63 – Droom-in-uitvoering

“Laat die verbouwing maar beginnen!”, schreef ik in mijn vorige blog. Ja, we hadden er ontzettend veel zin in. En wat was het fijn dat er drie dagen na de sleuteloverdracht maar liefst vier mannen (!) ons huis binnenliepen om onze droombadkamer te maken.

 

Het was eerlijk gezegd even wennen aan de verandering in huis. Voor ik het wist lag overal bouw- en isolatiemateriaal, puin, enorme machines en allerlei gereedschap. Bewegen in de woning werd een aardige uitdaging met al die mensen en spullen. De mannen waren nog geen half uur binnen en de eerste muren gingen al naar beneden. Een enorm lawaai barstte los, maar het was heerlijk. Onze droom is in uitvoering.

Het was zo bijzonder om te zien hoe onze ideeën en (3D-)tekeningen werkelijkheid werden. En ondanks dat ik ontzettend uitkijk naar het moment dat de hele verbouwing achter de rug is en we verhuisd zijn, wil ik ook genieten van onze droom-in-uitvoering. Even stilstaan bij het feit dat onze droom aan het uitkomen is! Dat is zo bijzonder. En ook al kost het ons veel geld, energie, tijd en soms moeite: we genieten ervan dat we dit kunnen doen.

We tellen onze zegeningen, ondanks tegenslagen heen, bijvoorbeeld als er een oplossing gevonden moet worden voor creatieve bouwsels die in het huis zitten. We zijn dankbaar, ook al staat het huis op z’n kop en is alles stoffig. We zijn blij, al komen we elke avond uitgeput thuis. We voelen ons gezegend met de mannen die meebouwen aan onze droom.

Ik heb ontzettend genoten van de eerste week van de verbouwing. Wat een groot verschil is er tussen waar we vorige week gestopt zijn en waar we nu zijn. We zien echt al de vormen van onze prachtige, vernieuwde eerste etage. Nog een paar weken te gaan, maar wat een superstart hebben we gehad. En het mooiste is nog wel: onze droom is aan het uitkomen.

Much love!

Vera

Een reactie plaatsen