VLOG 9 – The American Dream

Druilerig weer, niet zo veel afspraken en nog een paar weken voor vertrek: ideale omstandigheden om eens lekker wat dingen voor de reis te gaan regelen. Waarom willen we eigenlijk op reis? En hoe bereid ik ooit een droomreis voor!?

Het is voor het eerst dat ik langer van huis ga en ook niet precies plan wat we gaan doen of waar we zullen slapen. Ik ben zo’n type dat houdt van afstreeplijstjes, aftellen tot vertrek en graag ‘in control zijn’. En zo’n vrije roadtrip? Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe dat zal zijn. Ik kan me er alleen maar voorstelling bij maken: het lijkt me heerlijk om alles los te laten en helemaal in het hier en nu zijn. Go with the flow, living the moment… The American Dream!

Het lijkt me heerlijk om alles los te laten en helemaal in het hier en nu zijn.

Onze vakantie in Bali was echt een huwelijksreis: we hadden alleen maar oog voor elkaar. Deze keer willen we het omdraaien en juist contact zoeken met de lokale mensen en vrienden maken. Niet op één plek blijven, maar meer zien van het land, de cultuur ervaren en mensen leren kennen. Daarom maken we deze reis! Want ons perspectief is subjectief: iets wat voor ons ‘normaal’ is, is misschien voor een Amerikaan wel niet normaal. Door daar twee maanden te zijn, kunnen we ons onderdompelen in hun levens en de wereld door hun ogen bekijken. We willen loskomen van ons Hollandse leven en denken, want dat is maar beperkt.

Ik vind het heerlijk om met de voorbereidingen bezig te zijn, een route te plannen, onze eerste overnachting te boeken… En er is nog genoeg te doen! Zo hebben we nog geen auto uitgezocht. En dat is wel zo’n dingetje dat ik dan wel weer vooraf geregeld wil hebben…

Als je nog tips hebt voor hoe ik goed een reis kan plannen, dan hoor ik ze graag! Ik ga snel verder met m’n afstreeplijst. Much love! ✌?

Ps. Nog 43 dagen tot vertrek!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

BewarenBewaren

Plaats een reactie